Over ons

 

Over Caravanstallingen.nl

Caravanstallingen.nl biedt een platform waarbij vraag en aanbod op het gebied van het stallen van onder andere caravans, campers, auto’s vouwwagens en boten samenkomt. Wij faciliteren een online platform voor stallinghouders om goed en gemakkelijk de stallingsruimte aan te bieden. Eigenaren van onder andere caravans en campers kunnen zo op zoek naar een stalling die aan al hun wensen voldoet.

Caravanstallingen.nl is goed vindbaar via Google, waardoor een vermelding op onze website de kans aanzienlijk verhoogt op nieuwe klanten. Daarnaast is ons netwerk groot, caravanstallingen.nl heeft een zeer groot bereik onder caravan- en camper eigenaren. Voor stallinghouders is een pagina op caravanstallingen.nl gratis! In de toekomst wordt er een wachtlijst toegevoegd aan de website. Stallinghouders krijgen toegang tot hun persoonlijke wachtlijst om wachtenden te kunnen benaderen & de stalling doorlopend gevuld te houden.

Als eigenaar van een caravan, camper, auto, vouwwagen of ander object is het zeer makkelijk: geef uw type object aan en de regio waar u het wilt stallen en zoek de locatie die het beste bij u past!

Op de persoonlijke pagina’s van stallingen binnen onze website vermelden we onder andere: foto’s van de stalling, een introductietekst, de mogelijkheid om te reserveren, openingstijden, eventuele links naar uw persoonlijke website & routebeschrijvingen.

Caravanstallingen.nl, waar vraag en aanbod samenkomt!

 

Contact