In Oude Pekela biedt Caravanstalling Noord sinds 01 mei 2019 uitstekende mogelijkheden voor het stallen van je object. Hun toegewijde dienstverlening omvat een professionele stalling voor een breed scala aan voertuigen, waaronder caravans, campers, vouwwagens, auto’s, motoren, boten, aanhangwagens en bagagewagens.

Waarom Caravanstalling Noord?

Klanten kiezen graag voor Caravanstalling Noord vanwege onderstaande voordelen:

Orde en Netheid

Orde en netheid zijn principes die hoog in het vaandel staan, wat resulteert in een verzorgde en georganiseerde omgeving voor alle gestalde objecten

Regelmatige Bandencontrole

Om de veiligheid en prestaties te waarborgen, worden de banden regelmatig gecontroleerd en op de juiste spanning gebracht wanneer dat nodig is.

Accu Service

Voor voertuigen die een accu nodig hebben, biedt de stalling een speciale accu service om ervoor te zorgen dat uw voertuig altijd klaar is voor gebruik.

Ruime Maneoeuvreerruimte

De ruime indeling rondom de loodsen zorgt ervoor dat klanten voldoende manoeuvreerruimte hebben bij het brengen en ophalen van hun voertuigen.

Maximale Veiligheid

Met geavanceerde camerabeveiliging en een afgesloten terrein wordt maximale veiligheid gegarandeerd, waardoor klanten met een gerust hart hun waardevolle bezittingen kunnen stallen.

Stiptheid

Een belofte van stiptheid: uw voertuig wordt op de afgesproken dag en tijd voor u klaargezet, zodat u altijd volgens uw planning op pad kunt gaan.

Geen Werkzaamheden

Bij Caravanstalling Noord is het beleid duidelijk: er worden geen werkzaamheden uitgevoerd in of rondom de stalling, wat extra gemoedsrust biedt aan klanten die hun voertuigen voor opslag toevertrouwen.


Een Betrouwbare Keuze

Met Joeri en Daisy aan het roer combineert Caravanstalling Noord professionele opslagfaciliteiten met aandacht voor detail en klanttevredenheid, waardoor het een betrouwbare keuze is voor iedereen die op zoek is naar veilige en zorgvuldige voertuigstalling in de regio.