Redenen om bij deze caravanstalling in Bunde te stallen

  • Professioneel opgezet
  • Goed geïsoleerde loodsen met verharde ondergrond
  • Gunstige tarieven
  • Goede service

Omschrijving caravanstalling Oldtimer House Limburg

Deze caravanstalling in Bunde houdt zich voornamelijk bezig met oldtimers verkopen, verhuren en andere diensten. Maar er is ook zeker ruimte voor het stallen van caravans, campers, boten, aanhangwagens en motorfietsen. Het bedrijf heeft enkele loodsen waar je jouw object kunt stallen. De loodsen zijn goed geïsoleerd waardoor het in de winter niet kouder wordt dan 15 graden. Mocht deze temperatuur geen probleem voor je zijn, dan kun je ook gebruik maken van de buitenstalling. Dit scheelt veel in de kosten van de stalling. De stalling is verder erg professioneel en kwalitatief. Denk aan een verharde ondergrond en kwalitatieve loodsen waar je jouw voertuig/object in kwijt kunt.

Houd bij het stallen bij Oldtimer House Limburg rekening met een aantal voorwaarden. Je stalt voor minimaal 3 maanden, de tarieven zijn afhankelijk van de termijn. Wanneer je per maand betaalt, dien je 8 dagen vooraf aan te geven wanneer je een object komt halen of brengen. Bij een jaarlijkse betaling kun je het 24 uur vooraf aangeven.

 

Tarieven

Tarieven Binnen p/m bij jaarstalling
Caravan en camper €55,00
Auto €55,00
Boot €45,00
Aanhangwagen €45,00
Motorfiets €15,00

*Prijs per strekkende meter, per jaar

** Tarieven voor de buitenstalling en stalling per maand vind je op de website van Oldtimer House Limburg.

Let op: op dit moment is deze stalling  helaas volgeboekt. Neem contact met ons op wanneer je meer wilt weten over de wachtlijst van deze stalling.

  • Price Range €30,00 voor caravans en campers, per jaar

Claim This Listing