Voor stallingshouders

Geef uw stalling meer aandacht!

Heeft u behoefte aan meer aandacht voor uw stalling? Of zit u helemaal vol en wilt u op een eenvoudige manier vol blijven? Dan biedt caravanstallingen.nl de uitkomst!

Met een persoonlijke pagina voor uw stalling zullen meer consumenten uw stalling vinden. De pagina wordt samen met u ingericht zodat het aan al uw wensen voldoet. Informatie als locatie-eigenschappen, contactgegevens en foto’s worden gedeeld met de potentiële nieuwe klanten. Deze klanten kunnen gemakkelijk de locaties in de buurt vergelijken.

In de toekomst wordt onder andere een online wachtlijst en een gedigitaliseerd klantenbestand geactiveerd waardoor eigenaren van stallingen gemakkelijk klanten op de wachtlijst kunnen plaatsen en zo altijd optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare ruimte in de stalling. Op deze manier heeft u altijd inzicht in uw wachtlijst om de beschikbare ruimte direct op te vullen. Daarnaast zullen uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker worden en het vergt bovendien minder tijd.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden neem dan contact op via onderstaande contactformulier.

 

    Vul onderstaande velden en we nemen z.s.m. contact met u op.

    Uw naam*

    Uw e-mailadres*

    Uw telefoonnummer*

    Uw bericht*