Een caravanstalling Zutphen, maar ook vergaderlocatie en vakantiehuisjes op één locatie. Dat is de Heicohoeve, gelegen in het (groene) buitengebied van Hanzestad Zutphen.

De stalling van Heicohoeve is afgesloten en er ligt een verharde ondergrond. Daarnaast is er een buitenstalling aanwezig. In totaal is er plaats voor zo’n 350 objecten. Let erop dat deze stalling op moment van schrijven vol is. Bij de buitenstalling zijn nog wel een aantal plaatsen beschikbaar.

Caravanstalling in Zutphen, bij Deventer, Lochem, Apeldoorn, Brummen en Vorden

Deze caravanstalling in Zutphen is tevens gelegen bij de plaatsen Lochem, Apeldoorn, Deventer, Vorden en Brummen. Het is een vrij centraal gelegen stalling in Nederland.

Goed om te weten is dat je met een buitenplaats voorrang krijgt op een binnenplaats. Het ophalen en brengen van je object gaat erg eenvoudig, dit kan middels een formulier op de website. Je kunt je object zelf ophalen van het terrein.

Redenen om bij deze caravanstalling in Zutphen te stallen

  • Veel positieve recensies
  • Ruim opgezet
  • Maak online je afspraak
  • Verharde ondergrond en kwalitatieve loods

Tarieven caravanstalling De Heicohoeve

Tarieven Plus-pakket
Caravan €50,00
Camper €60,00

*Prijs per strekkende meter, per jaar

Is deze stalling van u en wilt u extra informatie toevoegen? (foto’s, beschrijving, openingstijden etc.)? Gelieve dan contact met ons op te nemen.