Self-service plekken beschikbaar – Altijd toegang tot jouw object

Met het Self-service pakket kun jij altijd en onbeperkt bij jouw object. Daarnaast ben jij ook de enige die jouw object verplaatst. Interesse? Zet jezelf op onze interesselijst. Je krijgt automatisch bericht wanneer je een contract kan aanmaken voor dit pakket. De interesselijst is geheel vrijblijvend. Klik hier om jezelf aan te melden voor de interesselijst.

De voordelen van een Self-Service plek:

  • Vaste, premium stallingplek
  • Onbeperkt halen en brengen
  • Iedere dag toegang (tussen 06:00 – 22:00)
  • 24/7 camerabewaking
  • Verwissel je object zoveel je wilt
  • Zelf in- en uitrijden, alleen jij verplaatst je object
  • Reservesleutel achterlaten niet nodig

Overdekte en ruime caravanstalling in Rinsumageest, gelegen in de buurt van Leeuwarden, Drachten en Dokkum.

Caravanstalling Dokkum – Rinsumageest is gelegen in het noorden van Friesland en bestaat uit een moderne hal met een geheel verharde ondergrond. Ben je voor jouw caravan, camper, auto of boot op zoek naar een betrouwbare stalling? Dan ben je bij Dokkum – Rinsumageest aan het juiste adres. Deze stalling heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en biedt diverse pakketten op basis van gebruikersafname. Wij kunnen objecten tot en met een hoogte van 4 meter stallen.

Ligging caravanstalling Dokkum – Rinsumageest en omgeving

Caravanstalling Dokkum – Rinsumageest is gelegen in Friesland. Zoek je een stalling in de buurt van Leeuwarden, Drachten of Dokkum? Stalling31 Dokkum – Rinsumageest ligt op maximaal 30 minuten rijden van deze plaatsen!

Professionele aanpak

Bij aankomst word je ontvangen door één van onze beheerders. De eerste indruk is belangrijk, daarom nemen wij de tijd voor jou. De beheerder controleert jouw object en vult samen met jou de innamebon in. Op de innamebon worden jouw persoonsgegevens en de status van jouw object geregistreerd. Je ontvangt een kopie van deze innamebon. Zo kun je jouw object met een gerust hart achterlaten. Heb je vragen? Dan kun je deze altijd aan de beheerder stellen.

Reserveer een plek voor de stalling in caravanstalling Dokkum – Rinsumageest

Ben je enthousiast geworden en wilt je een plek reserveren bij onze stalling? Op deze pagina kun je onze verschillende pakketten bekijken en een reservering maken. Wil je liever telefonisch of per e-mail een reservering maken? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je met de reservering zodat je verzekerd bent van een plek.