Tussen Breda en Oosterhout vind je de in de bossen gelegen caravanstalling & opslag de Kalbergen. De stalling is goed beveiligd, waardoor je jezelf geen zorgen hoeft te maken over je gestalde object. Zo hangen er bewegingssensoren, bewakingscamera’s en alarmsysteem. Ook wordt de stalling goed onderhouden en geventileerd.

Caravanstalling in de buurt van Breda, Oosterhout, Rijen, Dongen & Tilburg

Deze caravanstalling is tevens in de buurt van Breda, Oosterhout, Rijen, Dongen & Tilburg.

Bij deze stalling kun je naast je caravan ook terecht voor het stallen campers, vouwwagens, oldtimers en boot op trailer. Bij het halen en brengen zijn er enkele bijzonderheden van toepassing. Let bijvoorbeeld even op de oprit, waarbij je op dient te letten dat je jouw object op de juiste manier inparkeert. Verder zijn er nog extra faciliteiten aanwezig voor huurders. Zo kun je gebruik maken van een accustarter, WiFi, sanitaire voorzieningen en compressor.

Voor de exacte tarieven kun je de caravanstalling een mailtje sturen.

Redenen om bij deze caravanstalling in Oosterhout te stallen

  • Veel positieve recensies
  • Ruim opgezet
  • Extra faciliteiten aanwezig zoals WiFi, compressor en sanitaire voorzieningen
  • Ook ruimte voor je camper, vouwwagen, oldtimer en boot op trailer

 


 

 

 

Let op: op dit moment is deze stalling  helaas volgeboekt. Neem contact met ons op wanneer je meer wilt weten over de wachtlijst van deze stalling.

Is deze stalling van u en wilt u extra informatie toevoegen? (foto’s, beschrijving, openingstijden etc.)? Gelieve dan contact met ons op te nemen.

Beoordeel ons

Uw beoordeling

angry
crying
sleeping
smily
cool
Zoek

Your review is recommended to be at least 140 characters long