Een compacte overdekte caravanstalling

Bij de caravanstalling in Wouwse Plantage vindt u een overdekte stalling voor uw caravan, camper, vouwwagen, auto, boot op trailer of aanhanger. Voor een stalling in de omgeving van Bergen op Zoom/Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen objecten tot en met een hoogte van 4,50 meter stallen.

Bij aankomst van de caravanstalling zult u persoonlijk worden ontvangen door één van de getrainde en ervaren locatiebeheerders van caravanstalling Wouwse Plantage. Wij vinden het belangrijk om eerst een goed persoonlijk contact te leggen. Daarna zal de beheerder samen met u een innamebon maken voor duidelijke afspraken omtrent het stallen van uw object. Zoals informatie over de conditie van uw object, de schaderegeling, gasflessen inname en andere zaken. Zo worden er duidelijke afspraken gemaakt en kunt u uw object met een veilig gevoel bij ons achterlaten.

Centrale ligging Wouwse Plantage

Caravanstalling Wouwse Plantage ligt gelegen in het westelijke deel van Noord-Brabant, nabij de plaatsen Bergen op Zoom en Roosendaal, op korte afstand van de A58 en randweg Oost Bergen op Zoom. De plaatsen Roosendaal, Woensdrecht, Tholen, Rucphen, Nispen, Hoogerheide en Huijbergen liggen allen op maximaal 25 minuten reistijd van de stalling.

 

Openingstijden Hoogseizoen Laagseizoen
Maandag 19.00-20.00 Gesloten
Dinsdag Gesloten Gesloten
Woensdag 19.00-20.00 Gesloten
Donderdag Gesloten Gesloten
Vrijdag 19.00-20.00 Gesloten
Zaterdag 10.00-12.00 10.00-12.00
Zondag Gesloten Gesloten

 

Tarieven Pluspakket
Caravan €52,00 per strekkende meter, per jaar
Camper €525,00
Auto €68,00 per strekkende meter, per jaar

 

Caravanstallingen.nl probeert de website up-to-date te houden, openingstijden & tarieven kunnen wijzigen/afwijken. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.


 

Redenen om te stallen bij Stalling 31 Wouwse Plantage

  • Goed bereikbare klantenservice
  • Online uw breng- en ophaalafspraak plannen
  • Schaderegistratie bij binnenkomst

Beoordeel ons

Uw beoordeling

angry
crying
sleeping
smily
cool
Zoek

Your review is recommended to be at least 140 characters long